Osoa Cookingeko Ibilbideo Pedagogiko Gastronomikoak

2021-11-19

Gaurkoan, gure ostiraleroko Osoa Cookingeko tartean, Vanessa Blázquez eta Anne Otegiren eskutik, beste ibilbide-pedagogiko-gastronomiko bat burutzeko aukera izan dugu; Seguratik abiatua, Zerain eta Mutiloara bidean, Goierrin ekoizten den gazta urdin ekologiko eta barazki goxoekin eginiko risotto errezeta bikaina prestatu dugu.

IRRATSAIOAK





Datu Pribatutasun Politika | Cookie politika

Pribatutasun Ezarpenak

Beharrezkoak

Cookie hauekin zure cookie ezarpenak gorde ditzakegu, webgune honetara sartzen zaren hurrengo aldirako.

PHPSESSID,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types]

Advertising

Bisitarien portaera

Cookie hauekin gure webguneko bisitarien portaerak ezagutu ditzakegu, webgunea hobetze aldera. Google Analytics zerbitzua erabiltzen dugu horretarako.

_ga,_gid,_gat

Other

Cookieak

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude